Skip to main content

Soul

shinrin-yoku

Dompel je onder in de atmosfeer van het bos. Shinrin-Yoku is een Japans ritueel voor baden in het bos. De weg naar een gezond en gelukkig leven leidt door het bos, is een Japans gezegde. Je verbindt je met de natuur, je laat los en vertraagt om te ontmoeten en ervaren. Dit op de Japanse wijze, d.m.v. de 5 elementen aarde, water, vuur, wind en leegte.
Het is een remedie voor stress en geeft diepe ontspanning. Het is een verademing, geeft meer zuurstof voor je huid en boost je immuunsysteem. Het is een moment om te reflecteren en in de spiegel van je ziel te kijken.

shinrin-yoku Witte Berk

120 minuten €119,50

Vitaliserende anti stress gezichtsbehandeling incl. bosbad

De Berk wordt ook wel Vrouwe van het woud of Witte vrouw met de groene sluier genoemd. Sierlijk, elegant, ze buigt maar breekt niet. Bij de Berk kun je altijd je hart uitstorten. Ook na de dood blijft de Berk geven, want haar bast blijft staan en wordt holler en holler en dus een voedingsbron voor vele diertjes, paddenstoelen enz. Het sap in het voorjaar uit de bast van de Berk is zeer voedzaam. Bij de Kelten was dit de levensboom bij uitstek, het zit vol fyto nutriënten en vitaliteit. De Berk helpt bij het doorbreken van oude patronen, loslaten en een nieuwe start. Ze geeft je nieuwe inzichten. Maak bewust contact met de Berk en ervaar wat het met doet.
We beginnen de behandeling met een gezichtsbehandeling van 60 minuten met werkstoffen van de Berk. Deze zijn rijk aan mineralen en fytonutriënten. Hierna nemen we aansluitend een bosbad om de helende kracht van de natuur te ervaren. Afsluitend drinken we een kruidthee of berken sap met wat lekkers uit de natuur.

shinrin-yoku Ginkgo Biloba

120 minuten €119,50

Vitaliserende well-age gezichtbehandeling incl. bosbad.

De Ginkgo Biloba staat voor veerkracht, hoop, vrede, liefde, magie en een lang leven. Het is een spirituele boom en wordt in Japan vereerd i.v.m. natuurreligie. Ginkgo Biloba is een boom met een enorme oer levenskracht. Hij overleefde atoomexplosies en helpt tegen allerlei ziekten en en helpt de mentale gezondheid. De boom kan duizenden jaren leven.
We beginnen de behandeling met een gezichtsbehandeling van 60 minuten met werkstoffen van de Gingko Biloba. Deze zijn rijk aan mineralen en fyto nutriënten. Hierna nemen we aansluitend een bosbad om de helende kracht van de natuur te ervaren. Afsluitend drinken we een Gingko kruidthee of sap met wat lekkers uit de natuur.