Face

Meet en treat

30 minuten – €30.00

Huidtype: alle huidtypes en condities.

Een behandeling die bestaat uit een intake gesprek en een kennismakingsbehandeling. Ben je nog niet bekend met De Bossenhoek, dan is dit een mooie eerste behandeling. Je maakt kennis met de producten en ervaart een mini skin treatment. We bespreken je wensen, stellen een behandelplan op voor een vervolgbehandeling en je krijgt productadvies voor thuis.

Detox treatment

60 minuten – €49.50

Huidtype: normale, gecombineerde en vette huidtype.

Een ontgiftende en vitaliserende behandeling die je huid perfectioneert.

short treats

 • Wenkbrauwen epileren
  € 14,50
 • Wenkbrauwen verven
  € 14,50
 • Wimpers en wenkbrauwen verven
  € 25,00
 • Harsen gezicht vanaf
  € 14,50

Ageloving treatment

90 minuten – €69.50

Huidtype: alle huidtypes , met name oudere huidconditie.

Om het ultieme gevoel van luxe, exclusiviteit en een ontspannen gevoel te ervaren is deze behandeling ontwikkeld. Na de oppervlakkige en dieptereiniging volgt een behandeling met de meest luxe producten. Opvolgend krijg je een ontspanningsmassage met anti-oxidanten en vitamines om vrije radicalen te bestrijden en de aanmaak van collageen in de huid te verhogen. Ter afsluiting een liftend en verstevigend speciaal masker naar behoefte om je huid te laten stralen.

Pamper me treatment

60 minuten – €59.50

Huidtype: alle huidtypes, met name gevoelige en vermoeide huid.

Een vochtherstellende behandeling voor elke huid die zich wil opladen met nieuwe energie. De sleutelwoorden voor deze unieke behandeling zijn: hydrateren, voeden, kalmeren en beschermen. De huid wordt overspoeld met op superfoods gebaseerde ingrediënten en er wordt met een speciaal masker afgesloten.

Skin renewing treatment

90 minuten – €79.50

Huidtype: vochtarme en droge huid, met name oudere huidconditie.

Deze behandeling boost je huid en zorgt voor een enorme verbetering van jouw huid. We richten ons d.m.v. een oppervlaktereiniging en een zeer intensieve peeling op het effectief verwijderen van verhoornde cellen, verminderen van lijntjes, rimpeltjes en lichte littekens d.m.v. collageen stimulerende werkstoffen. Daarnaast zal er een stimulering van de doorbloeding plaatsvinden waardoor de toevoer van zuurstof en voedingstoffen verbetert en de huidvernieuwing wordt gestimuleerd. Je huid wordt verstevigd en gelift. Dankzij deze behandeling krijgt jouw huid weer een mooie en egale opperhuid en een fantastische natuurlijke glow. Producten voor thuisgebruik houden het effect vast en je huid blijft verzorgd en verstevigd.