Marjan Verhoeven

Over Marjan

Mijn naam is Marjan Verhoeven en ik ben al meer dan 26 jaar schoonheidsspecialist met een eigen praktijk in het mooie Overloon. Het is een prachtig vak dat ik nog steeds met veel passie beoefen.

Zorgen zit in mijn DNA, of dat nu voor jouw huid, een ander mens, dier of de natuur is. Het contact met de ander en elkaar ontmoeten is daarbij de essentie.

Wat zie je als je in de spiegel kijkt?
Een rimpel, litteken of sproeten vind ik vaak mooi en authentiek. Het vertelt een verhaal en geeft een gezicht karakter en maakt ons een uniek mens. Durf te zijn wie je bent! Jong of oud, dat maakt niet uit. Ik houd van de schoonheid van imperfectie.

Schoonheid is voor mij tevens de kunst om goed voor jezelf te zorgen. Zeker als het leven even tegenzit of als je ouder wordt. Voor je innerlijk zorgen met goede voeding voor lichaam en geest. Door een wandeling met Morris in het bos. Voor je uiterlijk door op de meest natuurlijke manier zorg te dragen voor een zo gezond mogelijke huid. Dan voel je je beter.

Naast mijn werk als schoonheidsspecialist en visagist ben ik al meer dan 30 jaar verpleegkundige en werk in de palliatieve zorg. De combinatie van zorgen voor de buitenkant en binnenkant doe ik met erg veel plezier en houdt mij als mens in balans.

Maak gerust een afspraak voor advies en/of een behandeling.