Skip to main content

Over Marjan

Wat zie je als je in de spiegel kijkt? Een rimpel, litteken of sproeten vind ik vaak mooi en authentiek. Het vertelt een verhaal en geeft een gezicht karakter en maakt ons een uniek mens. Durf te zijn wie je bent! Jong of oud, dat maakt niet uit. Ik houd van de schoonheid van imperfectie.

Mijn naam is Marjan Verhoeven en ik ben 30 jaar schoonheidsspecialist in het mooie Overloon. Het is een prachtig vak dat ik nog steeds met veel passie beoefen. Het contact met de ander en elkaar ontmoeten is daarbij de essentie. Zorgen zit in mijn DNA, of dat nu voor jouw huid, een ander mens, dier of de natuur is. Als kind struinde ik al door het bos en was kruidenmengsels aan het brouwen. Dat ik er zelf nooit ziek van ben geworden verbaast me nog steeds😊 Ik hou van het bos met al haar planten, bomen en dieren. Daar voel ik me thuis. Het vlammetje werd toentertijd aangewakkerd toen mijn kat een ernstige huidwond kreeg en ik deze verzorgde totdat het beter was. Later begon ik met mijn passie als een soort semi scheikundige zelf cosmetica te maken van planten en oliën. Dat is niks geworden. Wat wel gebleven is, is de blijvende zoektocht naar krachtige werkstoffen uit de natuur.

Schoonheid is voor mij de kunst om goed voor jezelf te zorgen. Zeker als het leven even tegenzit of als je ouder wordt. Voor je innerlijk zorgen met goede voeding voor lichaam en geest. Door een wandeling met Morris in het bos. Voor je uiterlijk door op de meest natuurlijke manier zorg te dragen voor een zo gezond mogelijke huid. Dan voel je je beter.
Naast mijn werk als schoonheidsspecialist/visagist ben ik stresscoach. Ik help mensen te ontspannen en hun balans terug te vinden zodat ze weer lekker in hun vel zitten. Letterlijk en figuurlijk. Hiervoor gebruik is speciale tools.
Daarnaast helpt mijn ervaring als verpleegkundige om een gezonde huid na te streven en de grenzen daarin te bewaken. Indien nodig stuur ik door naar een cosmetisch arts of dermatoloog.
De combinatie van zorgen voor de buitenkant en binnenkant doe ik met erg veel plezier en houdt mij in balans.

Maak gerust een afspraak, ik ontmoet je graag!