Over mij

 

foto-marjanIk geloof dat schoonheid een filosofie is. Over waarheid en liefde, ook voor jezelf.

Wat zie je als je in de spiegel kijkt?
Een rimpel, litteken of sproeten vind ik vaak mooi en authentiek. Het vertelt een verhaal en geeft een gezicht karakter en maakt ons een uniek mens. Durf te zijn wie je bent! Jong of oud, dat maakt niet uit. Ik houd van de schoonheid van imperfectie.

Schoonheid is voor mij tevens de kunst om goed voor jezelf te zorgen. Zeker als het leven even tegen zit of als je ouder wordt. Voor je innerlijk zorgen met goede voeding voor lichaam en geest. Voor je uiterlijk door op de meest natuurlijke manier zorg te dragen voor een zo gezond mogelijke huid. Dan voel je je beter.

Vaak kun je specifieke huidproblemen aanpakken en oplossen. We kunnen een behandeling op maat samenstellen en evt. een verzorgingsplan voor thuis maken. Met fijne producten die speciaal op uw huid zijn afgestemd. Ik adviseer u graag!

Daarnaast is een behandeling een moment voor uzelf in deze hectische tijd, al is het maar een half uurtje.
Ik geloof ook in een heel leven blijven leren en jezelf ontwikkelen.

Naast mijn werk als schoonheidsspecialist en visagist ben ik ook stresscounselor en palliatief verpleegkundige. Deze combinatie van zorgen voor de buitenkant en zorgen voor de binnenkant doe ik met erg veel plezier en houdt mij als mens in balans!